+31 (0)114-311929
  • Sterk in staal
  • Bouwstaalmatten en betonijzer
    Bouwstaalmatten en betonijzer
  • HEA-IPE-UPN
  • Inkoop van schroot en non-ferro metalen
Bedrijven & particulieren
Snelle Levering
op locatie
Inleveren oude metalen
en schroot
Transportdienst mogelijk

Staal kopen als particulier

Home » Staal kopen als particulier

Bij J. van der Walle in Hulst kunt u niet alleen terecht als zakelijke klant, maar bent u ook van harte welkom als u staal wilt kopen als particulier. Wij verwerken zowel grote als kleine orders en maken uw metaal desgewenst op maat. Omdat we al meer dan dertig jaar ervaring hebben in de metaalbranche, kunnen we onszelf echte specialisten noemen op het gebied van de metaalhandel. Geen enkele aanvraag is ons te gek.

Wilt u staal kopen als particulier? Vraag naar een advies op maat!

Bent u van plan om staal te kopen als particulier? Bij J. van der Walle staan klantvriendelijkheid en een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel. Onze medewerkers luisteren aandachtig naar uw vragen en bieden u een deskundig advies op maat. Zij kunnen u bijvoorbeeld adviseren om gebruik te maken van constructiestaal, zoals staalprofielen of bouwstaalmatten, waarmee u uw constructie nog beter verstevigt.

Heeft u vragen over ons product of wilt u een bestelling plaatsen?

Mail naar walle-metaal@kpnplanet.nl

Bekijk ons uitgebreide assortiment

Wilt u staal kopen als particulier of als bedrijf? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment online. Hier vindt u alle producten die wij op voorraad hebben. Bestel uw product(en) door te mailen naar walle-metaal@kpnplanet.nl en ontvang deze op locatie. Heeft u specifieke wensen of wilt u afwijken van de standaardafmetingen? Wij maken uw staal graag voor u op maat, denk daarbij aan zagen, knippen en zetten. Ook in dit geval profiteert u van onze snelle service als staalleverancier uit Hulst.

Platstaal
Rond- en vierkant staal
Kokerprofiel

Ma t/m Do: 8.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 17.00
Vrijdag: 8.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 16.30
Zaterdag: 9.00 - 12.00 uur
Afhalingen: 13:00 - 15:00 op afspraak