+31 (0)114-311929
  • Sterk in staal
  • Bouwstaalmatten en betonijzer
    Bouwstaalmatten en betonijzer
  • HEA-IPE-UPN
  • Inkoop van schroot en non-ferro metalen
Bedrijven & particulieren
Snelle Levering
op locatie
Inleveren oude metalen
en schroot
Transportdienst mogelijk

Koper inleveren

Home » Koper inleveren

Wilt u uw oude koper inleveren omdat u hier geen gebruik meer van maakt? Hiervoor kunt u bij J. van der Walle terecht. Wij zijn al meer dan dertig jaar actief in de metaalbranche en zijn inmiddels een gevestigde partij in Zeeuws-Vlaanderen en omstreken. Wij staan onder andere bekend om onze klantvriendelijkheid en onze persoonlijke benadering. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het inleveren van uw oude koper, maar ook voor de aankoop van nieuwe metalen materialen.

Komt u uw oude koper inleveren? Ontvang een eerlijke prijs!

Bij J. van der Walle zit u altijd goed als u oud koper over heeft. Bij ons zijn namelijk zowel particulieren als bedrijven welkom voor het inleveren van koper of andere metalen en schroot. De hoeveelheid maakt voor ons niets uit. Desgewenst plaatsen wij zelfs containers op locatie. We wegen uw oude materialen nauwkeurig en betalen u volgens de actuele prijzen van het desbetreffende materiaal. Zo weet u zeker dat u altijd een eerlijk prijs ontvangt wanneer u uw oude koper bij ons komt inleveren.

Heeft u vragen over ons product of wilt u een bestelling plaatsen?

Mail naar walle-metaal@kpnplanet.nl

Neem contact met ons op voor vragen

Wilt u graag weten wat de dagprijs van uw oude materiaal is of heeft u nog andere vragen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar walle-metaal@kpnplanet.nl. Wilt u uw oude materiaal vervangen voor nieuw materiaal en wilt u dit bij een betrouwbare staalleverancier bestellen? Bij ons kunt u terecht voor al uw metalen producten. Bekijk ons uitgebreide assortiment en plaats uw bestelling via de mail. Zitten uw gewenste afmetingen er niet tussen? Dan maken we deze graag voor u op maat.

Platstaal

 

Rond- en vierkant staal

 

Kokerprofiel

 

Ma t/m Do: 8.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 17.00
Vrijdag: 8.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 16.30
Zaterdag: 9.00 - 12.00 uur
Afhalingen: 13:00 - 15:00 op afspraak