+31 (0)114-311929
  • STERK IN STAAL, ALUMINIUM EN RVS
  • STERK IN STAAL, ALUMINIUM EN RVS
  • STERK IN STAAL, ALUMINIUM EN RVS
  • Bouwstaalmatten en betonijzer
    STERK IN STAAL, ALUMINIUM EN RVS
  • STERK IN STAAL, ALUMINIUM EN RVS
Bedrijven & particulieren
Snelle Levering
op locatie
Meer dan 400
soorten staal
Transportdienst mogelijk

Betonstaal kopen in Zeeland

Home » Betonstaal kopen in Zeeland

Heeft u betonstaal nodig en wilt u dit kopen bij een betrouwbare leverancier in Zeeland? Wanneer u met beton aan de slag gaat, is het verstandig om hier het juiste materiaal in toe te passen. Beton kan namelijk de drukspanning wel goed verwerken, maar het opvangen van de trekspanning is lastiger. Door betonstaal toe te passen, wordt de trekspanning beter opgevangen. Bij J. van der Walle in Zeeland kunt u eenvoudig betonstaal kopen, waarbij u bovendien profiteert van een razendsnelle levering.

Betonstaal in alle soorten en maten kopen in Zeeland

Als de specialist in metaalhandel in Zeeland kunt u bij ons allerlei verschillende soorten betonstaal en constructiestaal kopen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een betonstaalmat? Zo’n mat kan een belangrijke versteviging bieden in zware constructies. Bij ons bepaalt u zelf de afmetingen, de draaddiktes en de maasgroottes. Zo vindt u altijd de benodigdheden voor een goede en stevige constructie. Houdt u naderhand toch nog staal over? Of heeft u nog andere oude metalen en schroot? Lever deze bij ons in en ontvang de dagwaarde hiervan in contanten terug.

Heeft u vragen over ons product of wilt u een bestelling plaatsen?

Mail naar walle-metaal@kpnplanet.nl

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u uw betonproducten bij ons bestellen als particulier of als bedrijf? Neem dan contact met ons op door te mailen naar walle-metaal@kpnplanet.nl. Dankzij onze grote bevoorrading is een razendsnelle levering mogelijk. Wilt u materialen van specifieke afmetingen? Dan maken wij deze graag voor u op maat. Bij vragen mag u ons bovendien altijd een e-mail sturen.

Platstaal
Rond- en vierkant staal
Kokerprofiel

Ma t/m Do: 8.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 17.00
Vrijdag: 8.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 16.30
Zaterdag: gesloten